Košarkaši Cibone ovog četvrtka, 24. listopada, s početkom u 19:00 sati, gostuju kod Zadra u dvorani “Krešimir Ćosić” u sklopu petog kola FAVBET Premijer lige. Utakmica će biti dostupna uživo na MAXSport TV-u.

Trener Cibone, Bariša Krasić, svjestan je izazova koji ih očekuje protiv trenutno vrlo jakog Zadra, ali vjeruje u borbeni duh svoje momčadi:

“Zadar je izraziti favorit u ovoj utakmici, trenutno su u puno boljoj formi nego mi. To je najbolje pokazala njihova posljednja utakmica protiv Partizana, gdje su odigrali odlično i bili potpuno ravnopravni jednoj euroligaškoj momčadi. Iako imamo određenih problema, mi smo Cibona. Na svakoj utakmici idemo na pobjedu, i tako će biti i ovaj put. Očekujem zanimljivu i borbenu utakmicu.”

S njim se slaže i Vigo Bart, koji je naglasio važnost ove utakmice za tim:

“U četvrtak nam je na rasporedu derbi sa Zadrom. To je iznimno važna utakmica za nas. Zadar je uvijek neugodna ekipa na domaćem terenu, a sada su i u izvrsnoj formi, što su pokazali i u utakmici protiv Partizana, gdje su bili u egalu cijelu utakmicu. Svi znamo kakva je Partizan ekipa. Mi smo ovaj tjedan naporno radili, pripremali smo se kroz skauting. Pobjeda protiv Dinama nam je dala potreban vjetar u leđa, i idemo dolje po pobjedu. Bit će teško, ali mislim da smo spremni.”